Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Barmikor hasonlitom ossze a magyar bankokat, nekem a K&H jon ki topposnak, utana a tibrcz bankja, de oda elvbol nem megyek. KBC equitas is eleg jo, folyamatosan fejlodik.
Van egy olyan nem tul ismert mondas, hogy "aki otp-nel bankol, az sikeres ember nem lehet" Ezen erdemes elgondolkodni, foleg ha sikeresnek erzed magad. Vannak jobb bankok. Illetve csak jobb bankok vannak
Erről a klasszikus Jurassic Park jut eszembe, hogy majd akkor ,amikor majd kezdődik a sikitozás :) nagy baj már régóta van...csak egyelőre hat a morfium,de mint tudjuk,semmi sem tart örökké.
oh be szép! ma sem megyünk a dollárral sem: ZSÁKFO$ +0,57% usdeur -0,16% pln +0,09% czk +0,12% ron +0,03% szerb dínár -0,06% bolgár leva -0,01% FO$rint, ismét mAgAsAn A legszArAbb! 16% mellett... https://imgur.com/a/r89tE41
Nem kell idegeskedni, kedden vágnak 100 bp-ot és újra 372-374 tartományba erősödik vissza. Hülyék amúgy, mert 200 bp vágás 370 alá röpítené, de nyilván kis lépésekkel, egy kiszámítható pályát akarnak követni. /s
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)