Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Összefoglalva: "megpróbáljuk megmagyarázni, hogy eddig rosszul gondoltuk, de most már becsszó nem gyengítjük nagyon, gyere légyszi vegyél Forint állampapírt....wink-wink!"
Kezdésnek, hétfői napnak tökéletes. Bár aggasztó, hogy az USD nem akar erősödni/EUR ggyengülni. A HUF legalább mutatja az irányt, hátha megelőztük őket 1 nappal.
Mnb erős forintnál mivel kompenzálja a több ezer mrd kamatkiadást és a negatív tőkét? Költségvetésnek forró krumpli, nem fér bele. 365 az átlag beker náluk.
Lapozz a végére, úgyis ott van a a lényeg: ....egy stabil, kiszámítható árfolyampálya egyszerre szolgálja az alacsony infláció helyreállítását és megőrzését, illetve a fenntartható gazdasági felzárkózást.... Ránézve a chartra, még a napos árfolyam sem stabil, nemhogy havi-éves szinten. Szerintem ez megint a mézesmadzag, hogy "stabilan" itt maradunk ezen a szinten!
Szóval a BB- Bank... akarom mondani MKB bank.. akarom mondani MBH bank... Most a Duna Takarékot is magába szippantja, ahogy már egy másik Takarékot magába szippantott. Alakul a kisgömböc...
Nem. Kötési 326 Korlát 329 Vagyis 326-tól számolódik az árfolyam. (aktuális-kötési)*10. Korlátot elérve : 329, kiütés ,vége a certinek. Fixen 30-at ér a papír....tökmindegy, hogy 150-en vagy 250-en vetted, vagy 50-en.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)