Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az előbb kidobott... Fontosabb szintek, szerintem (nem TA alapú) ,szimplán ránézve a chartra. 378.2 375.2 E kettő között simán rohangál. Minél lentebb jövünk, annál fényesebb lesz a long.
Mostanában vágáskor sem szokott. Furcsa világban élünk.Úgy látszik a 15% még mindig elég valakiknek.Nekem spec.a 20% is kevés a Ft-hoz:) Dehát mindenki más...
Jól tetted! Mindkét részét. Beszállási pontot azonosítani a könnyebb része a tőzsdézésnek. A többség a kockázatkezelésen vérzik el. Én is szívattam már meg így magam teljesen jó beszállás után.
Igen, certinél a kiütési ár azért parább, ha a közelében vagy... Bár a 330 eléggé betonfalnak tűnt, de úgy gondoltam, jobb a nyugalom. Random kis leszúrás bármikor lehet.
Parasztlong(short-al) se nagyon igaz ott kis foci kis tisztesség --> áttét nélkül csak az árfolyamnyit bukod, "nincs" időtényező, szóval tarthatod ameddig akarod, később fordulhat 0-ra vagy plusszba.
Ezt fejtsd ki kérlek, mit figyelsz a charton? Dollár úgy látom szépen erősödik. Én még tartanám a TL36-os pakkom, tervek szerint 350-es USD-ig. Reális lehet?
M5 tehát 5 perces chart EUR HUF-ra - amiből talán nem szabadna kiindulni (túl kicsi időtáv), de talán a mai napra elég: https://i.imgur.com/jMl4bpC.png Kitörés esetén talán újra 382. (páran 384-et vártak, ki tudja) Mindenki maga döntse el, melyik lóra tesz, ha tesz. Nem ajánlok semmit.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)