Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
beszéltem otpvel, hölgy nagyon készséges volt (jó ügyfél vagyok :), mondta higgyem el, ők nem akadályoznak semmit, maguk sem értik, de tudják h van a probléma.
Én is pontosan ezt csináltam... Korábban OTP-ről át Revora ott átváltom , vissza utalom OTP-re és onnan tovább ahova kell.. Az elmúlt 1-2 évben már OTP --> Revo --> Átváltás --> Utalás IBAN számra , mert így ingyenes... Ezek szerint ez eddig volt. Tudja valaki, hogy ez most csak a revo-t érinti vagy másokat is ? Face revo csoportba írtam egyelőre semmi hír.
az szép lesz, mert a revo-n át szoktam h erste számláról kártyás átrakás, utána meg revoról más magyar számlára, mert ez így ingyen van... vagyis volt?
Amennyire tudom, nem csak revol hanem ~minden Fintech, magyar bankszövetség ki akarta/ja terjeszteni rájuk is a transzfer adót . Ezek szerint sikerült is... Azért ocsmány, hogy külföldön EUR-SEPA utalások ingyenesek , de ha Ft ot akarsz Revolutról egy magyar (IBAN) bankszámlára azt megsarcolják... mocskos férgek ezek.... Amennyiben mégse ez állna a háttérben elnézést.
Amennyire tudom, nem csak revol hanem ~minden Fintech, magyar bankszövetség ki akarta/ja terjeszteni rájuk is a transzfer adót . Ezek szerint sikerült is... Azért ocsmány, hogy külföldön EUR-SEPA utalások ingyenesek , de ha Ft ot akarsz Revolutról egy magyar (IBAN) bankszámlára azt megsarcolják... mocskos férgek ezek.... Amennyiben mégse ez állna a háttérben elnézést.
Én meg kivoltam tiltva, így csak késve tudtam írni. Volt az OTP revo gondod. Nekem is volt cibbel, de nem a bank a hibás. Nagyon egyszerű a megoldás, röhögni fogsz. Várj 5 másodpercet mindenhol mielőtt lépkednél az appok között.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)