Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
hát abban sem könnyű megbízni, vagy igen? Milyen érvek, tények teszik megbízhatóvá? Én is gondoltam a wise re, de ott is történhet bármikor, bármi nem?
Szép, ársapkamentes reggelt! Volt valaki, aki elhitte, hogy egész véletlenül alakult ki az "üzemanyag hiány"? Fogadjunk, ma reggel hirtelen minden kúton lesz benya! Vidám napot!
Törölt felhasználó2022. 12. 07. 08:58
Számomra megérkezett a sokadik trigger arra vonatkozóan, hogy magyarországi bankban, devizamegtakarítást nem szabad tartani. Volt már IMF központból bejelentett +500 bps, a kamatemelések leállítása után, kamatstop, most éjszakai kormányinfo, gyorsan eljöhet az idő, amikor az ember arra ébred, hogy az a devizaszámláján vastagon áll a forint, mert éppen 'átalakult' az éjszaka folyamán.
Azt te tudod, hogy mennyire a káröröm. De utána ahogy helyesen írod, ilyen egyik napról a másikra odavissza fel le visszamenőleg katyvasz csak nálunk van. Máshol is kivezették/kivezetik a szaldót, de nem így, 15 évvel, hogy megérje a parasztnak is, és nem havi szaldó, 3 sáv napközben stb.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)