Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ismét hatalmas erősödésben! vagy erőlködésben! aminek tudjuk, mi szokott a vége lenni... 404.835
-0.135
-0.03% 2010.áprilisa óta: FO$ +52,38% lengyel zlotyi +21,62% román lej +19,62% szerb dínár +17,65% horvát kuna +3,88% bolgár leva +0,01% cseh korona -4,45% Az is komoly, hogy 334,x nél 30 FO$egységre volt FO$rintunk a 465től, ami mintegy 200 FO$egységgel van eurónként az felett, aHUN átvette a köpcös és bandája a kormányt 2010ben!!! Tehát akinek a kormányzása alatt 300 fölé megy az euró, annak mit is kell csinálni? AKINÉL 200 fo$RINTTAL ROMLIK NÉPNEMZETTHY VHALUTHÁNK AZ EURÓHOZ KÉPEST, AZ NEM HIBÁS SEMMIBEN??? * https://imgur.com/a/pPEebbr
Én szerintem az emberiség 50- de nagyon max 100 év alatt úgyis részben vagy egészben kiírtja magát; így ilyen hosszú távra nem is tervezek :D Carpe Fáking Diem . Kapásból fel tudnék sorolni 10-15 történést ami olyan nem vissazfordítható eseményeket szül ami jelentősen megváltoztatja a életünkek. és ebből ha csak 1 bejön már cumi... De úri ember biztosra nem fogad.
Törölt felhasználó2022. 11. 14. 08:00
Ha a világ átáll a digitális devizákra, és kívonják a fizikai pénzt a forgalomból, akkor lesz majd gáz. Mert nem lehet majd pénzt fizikailag tartalékként gyűjtögetni,felhalmozni. Újra a termékek, termények,színesfémek,ipari anyagok kézzelfogható dolgok fognak felértékelődni. Digitális lesz a pénz számlánk is, amit , ha nem decentralizált, bármikor le tudnak majd tiltani. Ezáltal a tömegeket egyre jobban tudják majd kontrolálni.Ez a bankoknak és a kormányoknak is érdeke lesz, már most az.
rákerestem általam elérhető eurostat adatbázisra 2022 q2 ami nem sokkal magasabb mint 2019 2021/2020 ok , de jelenleg 2022 q4 -ben járunk ,infla mint várható volt aug 20 után robban . idén már kezd lejteni a pálya ,szerintem 2023 q1-q2 -re más arányszámot látunk
Csak látom mi volt 10,15,20 éve és feltűnő ekkora daj dam messze nem volt. Persze a földet,természetet,állatokat élik fel de ez egy hosszú folyamat,a kutyát nem érdekel. Az emberi viselkedésformák meg pláne nem. Fóldesurak,ispánok,kiskirályok és főleg tolvajok megdícsőüdnek. Eszükbe sem jut már mi az a szolidaritás pl az olcsó benzin a gazdagnak is jár ,sőt. Ez egy teljesen új és felfogásban is teljesen eltérő társadalom.
Mindkettő igaz, ez a latin amerikai társadalmi modell lényege: látványos, erős felső, és láthatatlan, nyomorgó alsó (milliók) - ugyanazon ország határain belül.
Az azert nem reprezentalja a lakosságot... nezz utána hogyan kell statisztikat csinálni. Te elmész az Operába, latod hogy tele van ergo mindenki csurig van zsével? ...
Nem látom ,hogy elmennének. Budapest fullon magyarokkal,külföldiekkel. Egy 4 tagú család egy órás neonnézegetése egy pereccel 20 rongy és dugig van a hidegben
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)