Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem kell itt ezt túldramatizálni :) én megosztom az elképzeléseimet (ami nyilván nem a tuti), ezzel próbálok itt valamit hozzátenni. Megfelelni úgysem itt kell.
Sokan beleültek euróba 400 felett, ők persze nem szívesen hallják, hogy forinterősödés is jöhet. Pláne, ha bankközi deviza pozit nyitottak, akkor pláne gebasz is lehet.
és tényleg, közép távon ft erősödést várok és mindenki a torkomnak esett. de nem érvekkel, csak úgy hogy, húzz el pihenni, meg óóbbán, meg narancsköd :D Utálom a fideszt, de az összes politikust kb, mind 1 kutya. De az, hogy az érveimre így reagálnak, majd azt mondják hogy a stílusommal van a baj az alég érdekes és kettős mérce ;)
de gondolom te valami főnök lehetsz itt, hogy megmondod ki mit csinálhat... értem. A srác a teljesen normális hozzászólásomra azt írja hogy húzzak el pihenni.... őőőő értem, szóval aki nem veled ért egyet annak itt nincs helye. Szép komcsi hozzá állás...
már sokadszorra, de kb 10-szer biztos volt, egy év alatt, ha megjönnek a jóslatok huf erőre és 370re. akkor eur long lesz, két nap alatt nagyon gyorsan.
Örömömre szolgálna ha bárki rokonságának emlegetése kimaradna a hozzászólásaidból. Ha érvelni nem tudsz másképp nincs itt helyed, ha tetszik ha nem. Attól hogy nyilvános a fórum még nem bayerzsóti a szerkesztő és nem is a dumatévé adja. - kösz !
Én még várok egy 405-406 körüli visszatesztet a háromszögön belül és utána indulhat le. Akkor viszont 380-385 meglehet (nálam 370-375 egyelőre a célár).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)