A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
EURHUFban lehet hogy csak egy kis korrekció,ha lefelé akar jönni. De a felfelé sincs kizárva,mert nem zárt bele a korábbi 367-374be, ha nem vagyunk túl szigorúak.USDHUF kiment egy új lokális aljra.
Ez valami új megtakarítási számla, ma dobta fel a revo nekem, illetve DKB is ma küldött mailt. Valszeg kapcsolatban van a FED- EKB- kamat emelési ciklusával , azért annyi eszük van, hogy nem látra adják (sajnos) hanem valamilyen lekötési formára, de elvileg napi kamat jóváírás, szóval nem a szó-szóros értelmében vett lekötés, csak nyitsz egy másik típusú számlát amire kapod a napot... kb ilyen ON - nak mondanám.
2022 Márciusi aljra gondolsz mint másik váll ? Mit értesz a tücskök megmentése alatt USD alapon ? Most ajánlotta fel a Revolut is 3,8% os kamatot USD alapon, illetve DKB bank is 3,5 % ot kíván azonnal törhető megtakarítási számlán, napi kamajóváírással ha minden igaz.
Valaki volt itt, aki a dollár aljat 332 ré várta. Szerintem is fontos szintnél vagyunk. Dollárban van reálkamat, szerintem a dollár nem megy már lejebb. Látható talán egy fej vall is benne. Az átfogó hetes azonban még él és a hetes visszahúzás is bődületes. Tücsök időket élünk mindenhol továbbra is, és sajnos az egész világon a tücsköket megmentik a hangyák kárára. Nem tudom mi lesz, ha ez nem fog megtörténni, mert nincs ra lehetoseg. Azaz sejtem, de remelem ez mar nem az en problemam lesz. De lehet, hogy csak nagyon Boomer vagyok.
355/euró?...... A jegybank nem csak a kamatokon bukna egy hatalmasat, de még a devizaváltáson is......... Az éves vesztesége 2500 milliárd fölé kerülne..........
Komolyan esélye lenne egy 355 EUR/HUF-nak? Milyen időtávon vagy mikorra tudod ezt elképzelni? Esetleg egy chart-ot tudnál hozzá készíteni kulcsszintekkel? Köszönöm szépen!
Szerintem korai. Nálam két szint van: 320 és 305 körül. Utóbbi a 15 éves trendvonala, szerintem megnézzük azt. Ehhez nagyjából 355-ös euró és 1.15 eurusd tartozik. Látok rá esélyt.
GDP szerintem egy hatalmas lufi... kevés az olyan beruházás ami nagy hozzáadott értékű, így ezek ahogy kifutnak onnantól fenntartási költségek jelennek meg nyomukban. Lásd stadionok.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!