Mivel nem csak a VIG adta/adja, így egyelőre halott pénz. Ide egy nagy napi maxos zöld gyertya kellene, minime 60-80 milla forgalommal. Anno GSPark extra osztinál óvtuk páran a sok új nicket, hogy nem lesz giga rally. Akkor sem hallgattak ránk... Van az úgy hogy érdemes félre állni. Szerintem. r704
Nem látok pánikot, inkább csak 1-2 szereplő szisztematikus munkáját az öntögetésben. Kérdés mi a végcél. Én 700 alatt azért vettem még belőle. Legjobb 5 vételi ajánlat
Ezt nem igazán értem!!! A 38.2%= 851-nél volt, ez az elvárt korrekció a 4. hullámnál! (Amennyiben az 5-ös hullám szerkezetet vesszük és teljesülne!) Ott van jobboldalt a fiboja! Ennek (4. szakasz) az alsó szintje lehetne az első szakasz csúcsa 760! Nem betonfal és bele lóghat, leszúrhat az elmélet szerint, a gyakorlatban meg más dolog, hogy hol végződik! A kivételek között, úgy is lesz olyan, hogy előfordulhat mélyebb alj is! hmm Nézzük az osztalékot követő esést: 2023-ban ~200 pontot esett a szelvényvágást követően! Most, 2024-ben több, 220 pont az esés eddig, de százalékosan még kicsit kevesebb a tavalyinál! Amennyiben így nézzük, akkor nem kell meglepődni az eséstől! hmm A 2023-as osztalék után követő esés aljától (530) induló emelkedő trend (3.szakasz, 1050), 67-68%-s korrekciót szenvedett el eddig! Ez bőben elég lenne ta szempontból, de sajnos így is erősen rontotta az 5. szakasz magasságát! Ezek technikai adatok és kedvező fundás hatások, nyilván javíthatnak majd! ..ha lesznek!
Tavaly vágás után 534 volt az alja és év végére lett 600. 5 hónap alatt ment 12%-ot. Lehet, hogy magára hagyták, de sok ilyen 12% magárahagyást kívánok mindenkinek :)
Hát ha megnézed a 700 itt az MA200 is. A CIGnél pl vágás után is nagyon messze az MA200, MTEL-nél szintén. Szóval azért elég sanszos, hogy valahol ez stabilizálódni fog. De ez ugye VIG-es kérdés is.
DUNAHOUSE részvény