Sok igazságod van ( tapasztalaton alapul). Nekem általában az szokott bejönni mikor vágás előtti csúcson adom el.. Utána meg ha van ráció benne visszaveszem, vagy megyek másba..
Általában egy hirtelen leszakadás inkább meghozza a vásárló kedvet. Ami lepíti a kereskedést az a felrántásra érkező nyakonöntés. Abból elég 2-3 és vége a rv-nek.
Egy ilyen "manőver" inkább bizonytalanságot okoz, és többen lennének akik eldobnák majd soha vissza se térnének a DH részvényesei közé. Páran vannak akik értik a TA-t de ők az elenyésző hányad. BET így is egy nagy mocsár.
Azért azt is lássuk be, hogy nehéz megbecsülni, hogy meddig engedi el magát egy papír vágás után. pl.: MTEL árfolyamán meg sem látszik. ALTEO esetében is kíváncsi leszek, hogy a 400Ft végül mennyi lesz. MOL 250Ft-ja is erősen kérdéses, hogy csak 250 csökkenésként vagy akár 300-400 pont veszteségként fog beépülni. A Te logikád alapján minden papírt osztivágás előtt adni kell. Azért lássuk be, hogy a nagy tulajok jelentős része nem így gondolkodni.
Én még egyetlen részvény topikjában sem tapasztaltam osztalék fizetésével kapcsolatosan olyan megdöbbentő mértékű tájékozatlanságot ami itt a DH esetében történik. Jó, ha segítünk egymásnak, de szerintem itt egyesek már direkt szórakozásból tettetik magukat hülyének.
DUNAHOUSE részvény