Azt én is észrevettem a likeok az embernek szólnak legtöbbször nem a mondandónak; főleg nem annak hogy mennyire szokott bejönni... Nagy lett a kuss mert az élet szembejött😂
Én értelek de az itt okoskodók nagy része még tavaly se írt a topikba.. Szóval kicsi az esélye hogy 3 éves tulajként leszarnám. Nagy részük az idei osztalékrallyra spekulált de későn..
Jól látod! Ritka a ~16-os rsi napos idősíkon! Mindenhogyan túladott! El lehet még szórakozni vele, de sokáig nem! Gyorsan letudták a réstöltést és a pingvinnél zárt a sávban, ha valaki nem találná...! :)) Egyelőre nincs gond a trendet nézve a ta szerint, mert 760 a fontos szint! "Még áll a zászló"! :) Megcsinálta az ideális ~61.8%-os korrekciót, bár ebben a fázisban a 38.2% környéke a várományos! Következő napok eldöntik hogyan tovább és majd visszatérünk rá.. DH/D https://ibb.co/L0wDwnY
tovabbra sem erted h aki mondjuk 3 eve megvette az szarik arra h most 650 vagy 730y az osztalekbol veszi es kesz. hozzateszem en azt irtam vagas elott h akar 700-ig is mehet. Kb meg is volt; de szvsz az MA200 akar tarthatja is.
Itt már lassan nem csak az idei évi osztalék esése figyelhető meg ( hanem a múlt évi , és már a 2025-ös évi is .) Ekkora esésre nem igazán van értelmes magyarázat ! Valami itt megbicsaklott ...
Hol van az még.. Valószínűleg igazd lesz de egyenlőre talljunk aljat ahol érdemes beszállni.. S itt nem naponta kell görcsölni hogy ez az alja vagy az az alja.. Olyan lett minta bif kis pénzzel elszorakoznak benne ...
Szerintem a nyárnak 800 körül vágunk neki, jövő héten jelentés, az kicsit megnyugtatja a kedélyeket. Igaz páran eldobják, akik 900 után szálltak be. A nyár eltötyög 750 körül, aztán aug 30.án jelentés, ami valószínűleg nagyon jó lesz, onnan már látható lesz az oszti is, az ősz bőven 850 fölött telik el.
Január/feburártól nagyon gyorsan nagyon erős osztalékpapír lehet, ha kipörög a rekord PMÁP kamat és akár csak egy stabil 8-9%-os szintet fog tudni hozni a DH.
it nem bntok senkit de minta villm megy majd 700 al..eza viges buli be is tett neki. 700 rol indult minusza vig miatti bizonytalansg.Orbitalis baromsga nem relevns hogy igy pattan ugy pattan .per pillanat ...
DUNAHOUSE részvény