1szer beindul majd .csak kérdés milyen szintröl , meg az is kérdés északra vagy délre minden esetre 0 nál nem zutty tovább , északra a csillagos ég jön majd a zuckenberg , beépiti majd a facebokba a céget , minden lehetöség lehetséges ,
Ja A josda res jovoheten eljon 37-39 Másik szektaban már márjak a fordító Plútó t joggal hisz mindig írta nekik most indul azt szerintem már rég eladta?!!
Ha annyi lesz én is visszajövök de sztem jon a sok újabb ingyen rv a josdai res sima liba! Ma kibasztam a qva qva azt neki nekik biden bacsi támogatja szuperul coin piacot ott már picit hozott is vissza!! Sajnos Delra szekta nem látják hogy ez nem lesz soha 109-150-210!!! Ne hagyjátok magatokat nekik!!! Bslfasz voltam anno 0,78 millió számú papírból sosem lesz több száz ezer forintos arfolyam!!! Majd megkapják fentről !!!
mikor bedobják a sok millio részvényeket , irány 35 alá sajnos , egyébként a deltából azért tiltott ki anno az akkori fönök úr mert 110 nál bemertem irni ,hogy lehet ez még 90 alá megy.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.