Már nem oly messze a 103 mint 50 rol de a josdai res még közel Putyin ki tudja mit akar ? Én sajnos nem bizom már hisz mennyi ilyen meghúzás után visszahullott!!
Sajnos a josda megeri a pénzét! Lassan ott veszem az adagokat! Szekta népe kiutalt pedig csak pénzt tettem volna a zsebükbe! Josno hamarosan kap tőlem egy 25 ezres ajandekkosarat.
Nekem pedig az a megérzésem, hogy 50 alá nem engedik beverni, és lassú oldalazás után egy hónapon belül felhúzzák egy kicsivel 60 fölé. Most minden esik, az amcsik háborúval riogatnak, de nem lesz, Putyin szívatja őket jobb tárgyalási pozíció elérése érdekében. De egy egy hónapon belül úgyis világos lesz. További szép napot és jó kereskedést!
Szia Uram! 🙂 Multkorira válaszolva, sajnos meg mindig longba vagyok, nincs kereskedes. (sajnos) Tovabbra is szvsz ha 52 elesik akkor verik 49 50 re elso korben. Az lesz az uj "beton biztos szint" egy darabig. Olyan ez 150 rol mint a menetrendszerű busz. 😂 Par sraccal privatba tartom a kapcsolatot mar 3 hete mondtam írtam ezt nekik, sajnos igaz lett. Üdv
Csaxólok, szerintem most már érdemes komolyabban megfontolni a beszállást. Én már 55 óta sávosan veszem. :) Sampipi! Megy 50 alá? A szektásodottak mit mondanak? :)
Majd megoldjuk valahogy! :) Most ráálltam a kispapírokra. A Polyduct ma sokat hozott. Nutexben is az átlagon most 14,20, Setben pedig 34. Sajnos az OTP-t nem dobtam ki 8.600-on, és a MOL-t sem 2,8k-n. De majd felmennek, ezek ugye blue chipek, és viszonylag kiszámíthatóak. A nagyobb gond, hogy elkezdődött a félév, és nem mindig tudok gép mellett lenni, mikor óráim vannak. :) Remélem, élsz a speka-lehetőségekkel és a shortolással! :) További szép napot és jó kereskedést!
Ahogy latom a josdai res meglehet 37-39 Akkor veszek hogy a 103 csomagom higuljon azt ha egyszer lesz 103 kicseszem és örökre elfelejtem ezt is meg az összes higfos atveros magyar rv t!!! Amik itt mennek engednek nekik az sehol máshol a világban!!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.