Felejtsd el, hogy "tanár". Nem az volt a civil foglalkozásom, nyugdíjazás előtt sem. Csak egyetemi óraadó voltam, egy "címzetes" titulus-szal. És most is óraadóként tanítok. De mi köze ennek ehhez? Ezek szerint nem érted a hasonlatot. No, figyelj, elmagyarázom: "Egy h.....-vel vitatkozni,
olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a
táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert." :)
Mindenki magabol indul ki azert nem sakkozol egy galambal mert lenezed ebbol latszik a szemelyiseged.Innentol kezdve nincs mirol beszelned.Es erdekes hoyg egy tanar ilyen szemelyiseggel rendelkezik.
Ha eladtad volna azt irod hogy a mol reszvenyem 20%-ot hozott es a már nincs ott xD De te vagy a tanar nem ertem hogy ilyennel miert nem vagy tisztaban xD
Okos vagy! Ülj előre, Emese! A múltról beszéltem a korábbi
hozzászólásban. Ami hozott, az múlt időben realizálódott hozam. Természetesen, most is van mindkét blue chipből, és jelenleg, még a mai nap is hígítom az OTP-t, mivel a célára még
mindig 14k felett van. A "beragadás" nem azt jelenti, hogy aznap 10:29 órakor elkezded számolgatni, hogy ha most eladnád, mennyi veszteséged lenne. Szerintem fogalomzavarod van, nézegesd egy kicsit az értelmező szótárt! :) Egy, 11k alatti átlag már jól néz ki azért. Nem
tudom, mi ezzel a gondod, miért érdekel, és miért trollkodsz papír nélkül! :)
"A közel ezer darabos MOL részvényem meg már 20 %-ot hozott, az OTP-t pedig most is veszem nagyobb tételben - csak azért, hogy irigykedj, ha már ezen örömködsz. :) " Te irtad a set topikban.Ekkor meg 11k felett volt az otp utana esett be.Te most higitod a reszvenyeidet mert be vagy ragadva xD Es azt irtad "most is veszed" tehat ebbol az kovetkezik hoyg nem adtad el vagy csak manipulalni akarsz a beirasaiddal a lenyeg az hogy te mindig mast allitasz mint amit az elozo nap mondtal.Kiszallasok vetelek mindig 2-3nap kesleltetessel irod le.
Részvény nélkül nem lehet bennragadni. A MOL-os és az OTP-s papírjaimmal nem kell foglalkoznod, azokkal pluszban vagyok még mindig, mert - bizonyára olvastad, mert Te mindenhol ott vagy :) - sávozom, az OTP-ből időben kiszálltam, majd 10k alatt vissza és 13k-nál ismét ki, majd most, 11k alatt ismét be. A MOL-os papírjaimat pedig még 2,6k-s árfolyamon vásároltam, és osztalékkal az nem is rossz. Szóval ne foglalkozz - részvények nélkül - azzal, hogy kinek hol és mennyi papírja van. Ha pedig folyamatosan buksz, akkor neked nem való a bux - legfeljebb kárörömködésre, ha ez kielégít. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.