Mondd! Te unatkozol, hogy részvények nélkül betrollkodsz mindenhova? :-D Nekem nincs most Deltám, de lehet, hogy veszek, azért néztem be ide, de nem gondoltam, hogy itt talállak. Látom, hogy nem a papírral, hanem a másik személyével foglalkozol, ami nem vall éppen magas szellemi kvalitásra! Küldjek egy kis pénzt, amivel beszállhatsz valahova, és azon rugózhatsz? :-D
Nem kell és nem us várom el! De az a sok társunk akiket megtéptek azoktól kellene a deltanak és kiengesztelni őket! Nekem a josda 150 ezremben fájt és idegileg gallyra mentem!! Vettem 37,4-39 ig mostmár meg is hozta bőven de lesz még benne nyero!! Ja és egy másik papir is a jósda górcső alatt van.
Persze, van aminél bennragadtam, de például a MOL-nál és az OTP-nél, ahol az igazán nagy pakkok voltak, bőven kompenzálódott. A diverzifikáció lényege az, hogy a blue chipekbe legyenek a nagyobb pakkok, mert ott ugyan nem lehet nagyot kaszálni, de biztos. Ebben a papppeeerban azonban nem ragadtam benn, hanem megcsináltam sávozással a 10-20 % árfolyamnyereségeket. :) Szerintem inkább magatokon gondolkodjatok el szektás elbeszélő-társaiddal együtt, hogy jó bolt volt-e stratégiai papírként tartani ezt a részvényt. :-D
Igen, + folyamatosan vásárlok hozzá. Nem adom el,nem adom fel. Ha ők ráérnek mit kezdeni a 125 millió darabbal akkor én is. 57 éves vagyok. Talán van még 30 évem + gyermekem,unokám. :-) Így jártunk, nem idegeskedek. :-) :-)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.