Vmit kell már ezek ellen tenni hisz kisbefektetőket senki sem védi! Jobb ha most lesz zuhi vége mint drl menne a 4ig 1500-2000 és onnan le 60 ra így nem ragad be senki magasan! Opus app delta rengeteg elbukott penz ML miatt Andika meg költi az orsay ban! Pl opus 600 app 500 Delta 150 feletti beragadok!?
A 4igben hogyan jársz jól? Ha tönkreteszik, ha vissza kell csinálni minden üzletet az miben jó a kisbüfiknek? Ugyanez opusban is. Itt egy valaki jár rosszul a kisbüfi aki nem tudja eladni az értéktelenné vált részvényét.
ha van hir azért esik , ha nincs akkor is esik az árfolyam , a kgy én fellehet tenni kérdéseket a tisztelt vezetöségnek mi történik a céggel , mindenesetre 50 frt nál is meggondolónak tartanám a beszállast
A "szekta" miert érdemelne meg? Azert mert sok milliot beleraktak evek alatt es szívják a fogukat ők is, hogy mibe "keveredtek" bele, hogy hosszu evek utan se latjak a becsületesen megdolgozott leadozott forintjukat amit beleraktak? Ezert? Vagy miert? Mert a többivel egyetertek. De a te penzedet nem a szekta lopta el. Azoktol ugyanúgy elloptak mint tőled.
Lehet ez is. De tavasszal meglesz a josdai res! Attól függ mennyivel nyer Markó Zay ha sokkal akkor lesz 7-8-9 ft!! Megérdemelne a szekta ill az összes alja akik ellopjak az EU és a mi pénzünket!!! Ov érzi hogy ez a dal a végső!
Lassan, 60 alatt majd érdemes lesz szerintem beszállni. Erről a körről lemaradtam. Az a probléma, hogy elég sokáig tartják lent az árfolyamot, a többség elkezdi kiszórni, pánikol, aztán egyszer csak felhúzzák. Igaz, vigyáznak arra, hogy 10-15 %-nál ne nagyon menjen feljebb.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.