Unalmas a jósolgatásod!Eladtad,beszoptad vele.Lépjél már tovább ezen!Minden topikban a Deltát köpködöd.Annyira nem lehet szar ha állandóan vele foglalkozol :)
Szektásoknak: Azért nem kellene összehasonlítani a Deltát a Rábával, mert ott azért van egy, szingapúri céggel folyó, külügyminiszter általi októberi bejelentés, és a tárgyalás is folyamatban van, a vezetőket pedig lecserélték - ez azért mutat egyfajta irány, bár szerintem már túlárazták a Rábát is. A Deltában nincs hír, csak bedobott blöffök és felbeszélések.
Allitolag 37-39 ft jósnő mondta Nezd simán a het végig piros senkinek nem kell csak a szektat olvasva pár elvakult hiszi h itt lehet vmi!! Sajna anno én s beettem de más okosabb jot akart, már latom h 0,78 Ft papir tíz milliók nem fognak sosem emelkedni !! Hisz amint felment 80 Ft alá már a szegény beragadtak dobtak is ra!!
Robert Dahl általánosan elfogadott, jelző nélküli demokráciaelmélete szerint a demokráciában az egyenlőtlenség a realitás. Dahl demokráciát olyan politikai berendezésnek tekintette, amelyben a
politikai vezérek és csoportok versenyében az állampolgároknak módjuk
van egyik vagy másik támogatására. Lehetetlennek tartotta a
széleskörű állampolgári aktivitáson alapuló, egyenlő politikai
részvételt, s azon a véleményen volt, hogy a politikai egyenlőség
demokratikus eszménye fikció, a realitás az egyenlőtlenség és a
hierarchia.
Az ő felfogásában a demokrácia fogalma tehát elszakad a tömegek
politikai részvételétől, és a többség passzivitása mellett versengő
csoportok uralmává válik. Megjegyezte azt is, hogy a politikában nincs
tökéletes verseny, a részvétel pedig valójában csak a jogosítottak
nagyon szűk körére korlátozódik.
A Princeton és a Northwestern egyetemek kutatói által jegyzett 2014-es, azaz Trump előtti
tanulmány megállapításai szerint például a legliberálisabb demokrácia, az
Egyesült Államok politikai rendszere korántsem demokratikus, sokkal inkább a
gazdagok és hatalmasok érdekeit szolgáló oligarchia.
https://www.businessinsider.com/major-study-finds-that-the-us-is-an-oligarchy-2014-4
Nem tudom, hogy milyen reményeket fűznek a "jogállamisághoz" a szektások, de lesz kompromisszumos megállapodás attól függetlenül, hogy a jogállam, jogállamiság fogalma mára – a demokrácia mellett – a politikai filozófiai diskurzus aduászává vált, melynek gyakorlati megvalósítása, vagy meg nem valósítása egy politikai rendszer jogi, politikai, sőt erkölcsi értékelésének alapja lehetne, ha lenne pontos államjogi definíciója. A "jogállamiság" kifejezés tartalma koránt sem konstans, sőt az újabb és újabb adekvát jelentésrétegekkel gazdagodik, különös tekintettel a formai aspektusokon túli szubsztantív szempontokra. Éppen ezért ezen fogalom tartalmának egzakt lehatárolása sem lehetséges, ami miatt egy gumicsont lehet, amibe minden belefér, amit ki is használnának ellenünk. De ennek egyébként az égegyadta világon semmi köze sincs a Deltához, az EU költségvetésének sem, de az un. 'helyreállítási" alaphoz sem.
Pár nap és december!Vége sincs még ennek a hullámnak,és maga már januárban a következőt várja?Jó ha addigra lecseng a mostani..Colop Úr! Maga nem egyszerű eset :))))
Futur a legegyszerűb story, eltapsolták srv-re a tőkeemeléses pénzt, amin 40 HUF rv bukó volt, 78asokat 120-on vették. Üveggyártásra szerződés, forgalmazásra, szállítmányozásra nincs. Csak a coin a funda, helyette: Ha van egy fúrott kutad 8 fillérét tudsz szivattyúzni 1 liter vizet, ha armageddonra számítassz atombunkerrel, akkor diesel agrregátor és pár köbméter olaj, de coin akkor sem. Adja azt már mindenki, de vannak akiknek sok van, így kitartóan fórumoznak, amíg el nem fogy.
szépen mennek kicsik ujabb aljra ,a nagyokkal együtt,ugyanis januárelején indul a 3, hullám és a tözsde is követi.aztán az se kizárt ha biden nyer leállitják a médiákat és mintha sosem lett volna semmi.szánalomra mélto emberiség
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.