Sampipinek: A francia idézet latinul: "Occurrunt homines, nequeunt occurrere montes." Azaz, csak úgy kerülheted el a végzetedet, ha nem moccansz. Tehát várj csak nyugodtan, majd csak lesz valami. :-D
Miről beszélsz? Az EHEP-nél meg sem említettelek, te "találtál meg" ott
is. Azt hiszem, ennek is a viszonosság elvét kellene figyelembe venni,
nem a Quod licet Iovi-ét! Ha megvan a viszonosság, akkor én már el is
felejtettelek! Ezt a fórumhaverjaidnak is üzenem.
Miről beszélsz? Az EHEP-nél meg sem említettelek, te "találtál meg" ott is. Azt hiszem, ennek is a viszonosság elvét kellene figyelembe venni, nem a Quod licet Iovi-ét! Ha megvan a viszonosság, akkor én már el is felejtettelek! Ezt a fórumhaverjaidnak is üzenem.
Dehogy csodálkozom! Sőt örülök annak, hogy egy helyesírási hibás hozzászólásod felismerésével is "megtalálsz". Megtisztelő a figyelmed! Köszönöm szépen! :)
Egy újabb körre jó lesz. Csak már nagyok azok az időintervallumok, amelyekben csak oldalazás van. A "fillérbilliós" (kettő "l"-lel itt!) pedig óvatosan terel. :)
Látod, a deltabárók megtalálnak mindenhol. Az egyik guru, akinek hozzászólásaiból következtetve olyan komoly papírjai vannak, mint a Futur, Nutex, stb., most az EHEP topicon talált meg, de van ott még több szektás tőzsdeguru is. Büszke vagyok rá, hogy megtaláltak, figyelemmel kísérnek :-D a mínuszokban megnyilvánuló frusztrációjukkal, ami talán már meg is erősít abban, hogy a szándékukkal ellentétes véleményemet is leírjam. Hadd fényezzem már magam egy kicsit, mert biztosan sokan hiányolják, a deltabárók közül meg is említették ezt a másik topicban. Remélem, ide is visszatalálnak, ha nem a részvény miatt, akkor miattam. Pedig nem tettem senkire semmilyen dehonesztáló vagy demoralizáló, de egyáltalán semmilyen megjegyzést sem. Valahogy mégis érdeklem őket! :-D :-D :-D Most lassan véget ért a vizsgaidőszak, a második félév meg csak február közepén kezdődik, és más területen sincs különösen sok munkám, ezért "unatkozó kisnyugdíjasként" még jobban diverzifikálom a portfóliómat és írogatok. :-D Hátha jobban megkedvelnek! :-D :-D :-D
Nyugi, fogsz te meg abból venni 300 fölött de lehet 500 körül is🙂 Wellness hétvégét fizeted mostmar a tanacsokert. 😂 Látom formába vagy sok oldalon, haveroddal megtalaljatok egymást mindenhol 😂
Ez így igaz, ahogyan írod. Most is ott állok a 2.100-on (is), de utána sikerült vennem pár perc múlva, mivel korábban 200 db.-bal beálltam 2.200-ra is amiből 191 db-ot meg is kaptam, kevesebbért éppen akkor, amikor már vissza akartam vonni a 2.200-as vételi ajánlatomat, és amint elindítottam volna a visszavonást 191 db.-ot vettem, amin akkor bosszankodtam (de már eladtam), és csak a 9 db.-ot tudtam visszavonni. :) De most megint beálltam 2.200-ra is, hátha .... :)
Tegnap azt írtad hogy 2500 forinton állsz vételin,ma meg 2100 forinton.Tegnap nem volt 2500 ma meg 2100 sem.Na megyek is nehogy ellenem is "eljárást"indíts.Olvastam a reggeli műsorod :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.