Bármi lehet itt, meg bármelyik kis papírban. Opus 50 ről ment 806 ig Konzum 200 ról 3000 ezer főlé. Ez is megindulhat bármikor,ugy mint a többi kis papír.
Látom, hogy a Szekta lassan übereli a Lufit a Delta ócsárlásában. Ez meg a másik véglet. Lesz még egy-két spekafelhúzás szerintem. Csak azt nem tudom, hogyan tudnak tükörbe nézni azok, akik most anyáznak, korábban pedig bennünket csesztettek, mert - szerintük - nem látjuk a potenciált a részvényekben. :)
Hoppá!
Az MNB összesen 25 millió forint piacfelügyeleti bírságot
szabott ki két magánszemélyre a bennfentes kereskedelem, illetve bennfentes
információk jogosulatlan közzétételének tilalmára vonatkozó jogszabályi
rendelkezések megsértése miatt. A jegybank által vizsgált időszakban egyes EST
MEDIA (jelenleg Delta Technologies) és OTT1 részvényekre e bennfentes
információk felhasználásával kötött ügyleteket a magánszemély.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20201229/25-millio-forintos-birsagot-szabott-ki-az-mnb-ket-maganszemelyre-463368
Ebből a szektorból mentem nyugdíjba januárba, és az nem egy új, hanem egy már régóta meglévő, 12 takarékszövetkezet többsége korábban is használt, de egy kissé továbbfejlesztett rendszer volt, amibe a migráció történt, és kevésbé volt zökkenőmentes, de a Deltáról sem akkor, sem most nincs szó - információim szerint.
A takarékok integrációjának egyik legnehezebb feladata az informatikai rendszerek egységesítése volt. A folyamat végére a takarékok korábbi rendkívül heterogén és többnyire elavult rendszereiből közel 1,1 millió ügyfél több mint 2,5 millió számláját egy újonnan kifejlesztett, egységes, korszerű banki alaprendszerbe migrálták át úgy, hogy közben a takarékok zökkenőmentes működését is biztosították. A hazai piacon példa nélküli vállalkozás oroszlánrészét a Takarékinfo Zrt. a Takarékbank IT-részlegével közösen hajtotta végre. . Delta szöveg elcsúszott megint!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.