Én nem így szoktam gondolkodni, hanem úgy, hogy megéri-e valakinek már elkezdeni egy újabb felhúzásos spekakört.
Törölt felhasználó2021. 05. 25. 13:53
május 25.: Orbán napja. Orbán, a negyedik
fagyosszent, névünnepén viszont a néphit szerint kívánatos az eső, mert
az ígér jó termést. „Ha Orbán nevet a szőlő sír, ha sokat dörög, úgy
jó.”
május 25., 1913: Pécsett hóesést figyeltek meg. Ez volt az 1901 óta gyűjtött feljegyzések szerint hazánkban a legkésőbbi hóesés.
nem mára gondoltam,és felpatt meg ugysem lesz ugyan mire? hir nincs és addig még mnb nem dönt,addig mire is menne?bár ha már mnb kezébe kerülne akkor talán megáll az esés,ugy irtam hogy 71ft rol van,a tözsdén most vagyok beragadva 3 szor.mind kettöböl minusz lett ,
Ki tudja lehet lesz meg ottone kar társulat itt is?! akik vettek pl 150 tol és hallatatták velük h 210 amit minimum ér, majd más csatornán h 1500 vagy 2000 azokat nagyon sajnálom!!Ezt mikor szekta írta nevettem mert kb 300-400 reális dupla, de mostmár a 189 régi csúcs is elképzelhetetlen!! Nyár jon ilyenkor semmi lehet csorgas pici dombokkal 40-50 köze vagy josno vetel pontra 37-39! Opus Szep grat!
Nem tartom valószínűnek a 40-et, de az 50 bejöhet. Én sem sokat tudtam, és most sem tudok sokat a tőzsdéről, éppen ezért csak kisebb kockázatot vállalok, és a likvid pénzem csak egy részét kockáztatom, valamint diverzifikált a portfólióm. Becsaptak? Megkárosítottak? Nem tudom. Ígértek valamit? Azt szándékosan megszegve okoztak kárt? Vagy csak a kiszámíthatatlan árfolyammozgások okozták a kárt a nagy nyereség reményében befektető dilettánsoknak? Opus - még Opimusként - életem legjobb döntése volt anno. 280-ért vettem elég sokat és 805-ön adtam el. Most már ott is nagyon észnél kell lenni, sávozni, spekázni, shortolni. Én most, pénteken szálltam be a Deltába ismét, vásárlással, de lehet, hogy shortolok is.
Van augur hely penzert. Aki azt sem tudta mi a tőzsde de sajna mondom sokakat sajnálva bejöhet neki a 40 alá!! Rengeteg embert athuztak megkarositottak!! Azokat nem szeretem akik pl konzum kicsi lesz meg celar 1200 mire fel a 0,78 papir mire??!! Kb egy 1000 Ft arfolyam itt kb mint elnek még rinok a földön! Egy opus volt 810 de az full tele értékkel!! Itt sajna ha a 100 felettiek egyszer nullára futnak a sorsnak megköszönni!!allitom futur és Set sokkal több lesz mert azok kevés rv szám és a névérték nem 0,78 hanem 5 és 20 forint!!
na mindeggy ez van,én bizom benne hogy átmegy az mnb ,hamarosan remélem nem télig.utána meg végre ezt a céget rendbe teszik.és az árában is megmutatkozik,josolni nem érdemes ft ban
2020. december 22. napján a Kibocsátó 100%-os tulajdonban levő leányvállalata a Delta Systems Korlátolt Felelősségű Társaság 500.000.000,- forint összegű rulírozó kölcsönszerződést kötött a Takarékbank Zrt.-vel. A kölcsön célja: általános vállalati szükségletek finanszírozása A rendelkezésre tartási időszak 2021. november 15. napjáig tart. A Kibocsátó a szerződés aláírásával megnyíló rulírozó kölcsönt a 2020. június 15. napján közzétett1 stratégiában meghatározott célokra kívánja felhasználni. A kölcsön összege meghaladja a 2020.06.30. napján irányadó saját tőke 25%-t. 1
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.