Egyelőre nem úgy néz ki, mivel például Trump koronavírusos, kérdés, hogy megtartják-e a következő nyilvános vitát, a COVID-19 támad az egész világon, stb., aminek a gazdasági következményei még nem teljesen mérhetők, stb.
Hurrá, meg leszünk mentve! A Szektában azt olvastam, hogy napokon belül 210-es árfolyam lesz, vagy legalábbis alátámasztják ennek az árfolyamnak a realitását. :-D Idézném: " Én személy szerint abban reménykedek, hogy iganis napokon (NEM
hetek-hónapok) belül alátámasztják a 210-et, sőt remélem túl is
szárnyaljuk. Aztán majd visszakorrigál 200 körülre. Vagy nem..."
Globalizmus, interdependencia, a magyar GDP 90 %-ban exportból keletkezik, az USA Magyarországon a befektetett működőtőke-állományát tekintve a harmadik legnagyobb végső befektető ország, stb. Ezek mellett mi megúszhatunk valamit?
Kösz, de inkább nem, mert nagyon a szívemre venném, ha ott egy-két felbeszélő miattam valamilyen komoly egészségkárosodást szenvedne. :) Valóban régóta vagyok Delta-s, előtte Est-es, de nem folyamatosan. Értem egyébként a célzást a jelenlegi helyzetre.
Olvasom a Szektában, hogy az Opus kiszállhatna a TAKINFO-ból és a Deltába jöhetne. A Deltával kapcsolatban ugyan nincs sok információm, de azt tudom, hogy a TAKINFO a Takarékbank informatikai cége, amelyiknek elég sok köze van a 4iG-hoz, és várhatóan a gigabank (Takarékban, BB, MKB, TJZB, Duna Takarék Bank, Polgári Bank) létrejötte utáni informatikai fejlesztésben is jelentős szerepet kaphat .... Ezért szerintem illúzió az, hogy AZ Opus valamikor érdekelt lesz a Deltában. Persze ez csak az én véleményem, amit egy kicsit erősíthet az is, hogy eléggé ismerem azt a szektort. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.