158-as céláradra kérdeztem rá. Válasz helyett pedig személyeskedsz. Indiferens, hogy mihez szólok, vagy mihez nem. Konkrét kérdést tettem fel, szeretnék tanulni tőled. Hátha elnéztem valamit.
Mostmár a szektaban is hiszik a jósnő 40 arat de lesz lejjebb annál !! Mekkora vezetők semmit mem tesznek ezt a Gyurka a tanyáról is eltudna végezni hogy pár pc t elad!! 😁😊 Holnap kivanom hogy vki a láma csulanal nagyobb fel szívott taknyost a szemük közzé küldje!!!!!!
nem várom 16ft ra de ott van egy nagy rés,ezért nagyon gyenge lábakon áll ,már akkor irtam,hát bejött,látszott hogy hiába jött vajna ment is,látszott a résben a jövö.
Nem kell dísztávirat, elég lett volna, ha akkor nem kezdtetek volna bennünket cikizni és virtuálisan köpdösni, hanem elgondolkodtatok volna azon, amiket írunk.
Mindegy az írás, az árfolyam a beulteto szekta az nem mindegy!!! Ha ismernel pár CEO t és látnád a levelezeseiket ugyanez megy! Majd 37-39 közt Szep napom lesz ujra visszaveszem a 98% t
És tisztelj meg azzal hogy helyesen írsz drága barátom. nem vagyok mai gyerek de telóról is bepötyögöm amit közölni akarok. Amúgy gondolkozz el azon hogy akiktől megveszed a rinyálásod okán azoknál realizálódik a veszteség. Aki tökös gyerek az jól fog járni deltában bármennyire is fáj Neked!! Legyen szép napod, csak rajtad múlik. :-) Gyáva népnek itt nincs hazája!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.