A realitások talaján maradva, a felbeszéléseket mellőzve, ezt szerintem 70-75 alá nem engedik, mert az alatt a március végi és április eleji pandémia alatt sem ment sokkal lejjebb, pedig akkor sokkal nagyobb pánik volt. Aztán van bent annyi speka, hogy akár 90 fölé is felránthatják. Ez a részvény igaz, hogy nem a fundamentumáról és a jövőbeni értékéről híres, de szép spakeköröket csinál. :)
Érdekes patthelyzet. Vannak az "ennyiért azért sem adom el" részvénytulajdonosok, és vannak az "ennél többet ebben a helyzetben nem adok érte" potenciális vevők.
Nem érzem, de szinte biztos vagyok, hogy a spekák felhúzzák. Amúgy - a
94 körüli eladásokkal - már 83-84 között nullán vagyok, de annál többet
várok, hisz egy-kétszáz-millió bent van 90 körüli árfolyamról, és azért -
ha jól emlékszem - tegnap is 60 millió körüli volt a forgalom.És - ahogyan szintén írtam - 88 alatt nem adom el. Egyébként nem sok van már bent. :)
Így van! Vajna előtt is azt "fújtam", hogy spekörök lesznek, nem stratégiai befektetés a Delta, és az azóta sem változott. Persze, volt olyan, hogy "csak" 10 % árfolyamnyereségnél kiszálltam, nem vártam meg a 20 %-ot, mert nem akartam kockáztatni a papír hektikus, kiszámíthatatlan mozgása miatt, de nem is ragadtam bent!
Van ott pár jó arc. Nagy része lekereskedi onnan is, de igazuk van, pénzt keresni vannak itt!!! Csak a szoba fenntartása és a szereplők olyan ismerősek a régi festő tanfolyamról! De ők is benne vannak a megakasztásba ezáltal mindig. Egy átlag gondolkozású ember beleolvasna abba ami ott megy ketté állna a haja - :)) hozzá teszem, nekem van papírom mert én hiszem hogy egy dupla benne lehet.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.