ja, hogy lekereskedted a hullámokat? akkor meg mi alapon szóltok be nekünk, akik ugyanezt csináljuk? :) a végén kiderül, hogy a szektások hullámlovaglásai miatt (is) akadt el a nagy felmenet 200 fölé? :) mondjuk jó pár régi nagy feléneklő is elhagyta már a hajót (tudom, nem adták el ők sem, igaz? :)
Kedves Kimmi Rájkünnen! :)) Ha emlékezetem nem csal, ugyanezt a köpködést csináltad a Setben :)))sok sikert neked az általad felsorolt papírokban,remélem nincs már Deltád ;-)aztán nem hisztizni Futurban,Setben ha nem jön be a számításod..
Történetesen Vajna előtt 80-90 forintnál is ezt a nótát fújtad,és 18xig ment.100körül eldobtad, aztán pislogtál mint hal a szatyorban.Megnyugtatlak a sors ismétli önmagát,és fogsz te még itt pislogni :))
senkit nem tartok dedosnak de mindenkinel mukodik a pszichologia es erre megy ki a jatek.Nagyon sokan beulnek es vesznek egy ilyen hirtelen meghuzasba foleg ha enek is megy kozbe es ezzel tisztaba vagytok.Ha nem igy lenne akkor kuss lenne a topikba es meg se szolalnatok csak varnatok.
Azért arra kíváncsi volnék, hogy mitől és mikor! Ahhoz a cég jövőbeni értékének kellene növekednie vagy egy célzott spekafelhúzásnak, azonban ezzel óvatos lenné, mivel egy ilyen, határozott kijelentést csak akkor szabad megkockáztatni, ha vannak olyan információid, amelyek ezt megbízhatóan alátámasztják, de még úgy is necces!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.