Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
délelőtt beléptem és betettem egy eladási szintet... ennyi... ahelyett, hogy azonnal eladtam volna az adott árfolyamon... kurva ideges vagyok még mindig...
adott személytől és pozitól függ... certinél természetesen a KO-szint is beleszól ebbe a kérdésbe.
a Dax-chart alapján, valamint általános nyájelméleti aspektusból nézve most járhatunk valahol a beszaratás kulminációs pontja környékén... ahonnan tudvalévő, hogy jöhet még egy rövid de intenzív "kegyelemdöfési" szakasz a fájdalmas irányba.
igen egyszerű most a képlet pedig... ha ma-holnap nem megy új aljra S&P, akkor van egy kis longos remény - ami legközelebb csak a tegnapi csúcs felett adhatna további pozitív jelzést...
Amennyiben a tegnapi alj elesik akkor fel lehet kötni a gatyát, mert "vérfürdő" lesz...
mutatom a kimenetelét:
zöld az enyhébbik - (max 1860 kb.) alatta el lehet búcsúzni hosszú ideig a longos álmoktól...
Mi van most már taphírka helyett a nyak-fej-váll dógozik...:D
Na végre a "régi" Takika vagy...:)))
Törölt felhasználó2014. 10. 09. 20:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 10. 09. 20:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
hűűű, mivan itt, azt aaaaa!
Ez kemény, egyszer megyek el a gyerekkel draghi elől aztán erre jövök vissza?
"Ha az előző korrekció 1004x-890x = A, és a mostani lejtmenet "C"; akkor A=C kb. 875x körülre esik."
Így van, ezt mondom én is! :-) (Meg van még a szept-i mailom?)
"Esik, hogy a franc vinné. :)"
Ha jó a flat, és a dax is olvasta a tankönyvet, akkor viszont ez a mai, és max a holnapi nap még ami eséssel bírhat. (A a szabály szerint "egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben haladja meg az "A" hullám végpntját"
Hát elérni elérte, egy picit túl is ment. Én max 8850ig tudnám a túl-menetelt elkpzelni holnap, hogy szabályos flat maradjon! Ha nem akkor jöhet a HSZ. (Hogy ki lehessen ejteni a hsz-t jó lenne beszámozni ezt a"C"-t, hogy meg van e az ötös szerkezete. /Én nem vállalnám valahogy.
És egyáltalán: Jó, eddig flat c, de mi van ezután? Ahsz-ben c-ből d-be, majd e-ből a trend, 5-ik hullám, de szerintem időben az még jóval odébbb van. Miért? Nos:
"Az a baj, hogy a 2011.09-től jövő trendvonal meg közben törik..."
Hát ezért! Ha már tört, akkor törik rendesen! Még csak ennyire látjuk, de majd egy pár hónap múlva többnek fog. -időben!!!-
Én azt gondolom, itt az este történtek után:
Egyenlőre flat c, és annak is avége, ma és holnap, majd hétfőtől fel.
Ez a fel viszont csak rövid-középtávú fel, olyan 9520ig nov végéig.
innen viszont megint le várnám mikulás rally helyett jan közepéig akár.
A többit egyenlőre nem mondanám, hogy nagyon ne nézzetek hülyének.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?