anonim alkoholistáknál ilyenkor asszem taps, és vállveregetés, hogy ilyen őszintén be merted vallani. Komolyan.
magamon is látom függőség jeleket, bár nekem ebben semmi új nincs, régóta tisztában vagyok függő személyiségtípussal, családban sok példa, stb. Fiatal koromban pia, cigi, stb. Késői huszas évektől munkamánia. Most épp ez talált meg.
Tudat és elfogadás (nem-tagadás) a legfontosabb első lépés. Gratula Mikieger, ezen megvagy. Segítség kérése és mások előtt (főleg család előtt) a köv. nehéz lépés.
magamon is látom függőség jeleket, bár nekem ebben semmi új nincs, régóta tisztában vagyok függő személyiségtípussal, családban sok példa, stb. Fiatal koromban pia, cigi, stb. Késői huszas évektől munkamánia. Most épp ez talált meg.
Tudat és elfogadás (nem-tagadás) a legfontosabb első lépés. Gratula Mikieger, ezen megvagy. Segítség kérése és mások előtt (főleg család előtt) a köv. nehéz lépés.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?