Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szia,
legy ovatos.
Ilyent en egyszer lattam, 1987 oktobereben. A nagy bezuhanast akkor ugyanilyen le-fel napok eloztek meg.
Ha barmi iranyba allsz, inkabb short legyen mint long...az RR aranya arra jobb.
Oriasi az instabilitas, naprol napra vadul no.
Törölt felhasználó2014. 10. 09. 19:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jó estét!
bocs, de szétbasz az ideg... betettem a tegnapi S&PTL13 vételemet ma eladásra délelőtt.. sehogy sem tudtam piac közelben lenni utána, mert pl. új telkómon elfelejtettem a pin kódot...
most értem haza és látom, h 1 ponton múlt, h nem ment el... laza 40%ugrott... ááááááááááááááááááááááááááááááááá
Azért a gázban sem semmi amit csinálnak a mocskok.HÍr előtt letolják a pincébe, onnan hírre +3 % majd utána szinte napi minimumra le, hogy rohadnának meg...... sokat megéltem, de ez azért ritka......
a hét eleji nyitó lefele résért persze nem mey vissza, de ezt a fostartályt rögtön visszatölti....na ennyi kidühöngtem magam....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?