Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen. És ott be is fejeztem a tőzsdei dicstelen pályafutásomat. 2 hete még 230e Ft pluszban volt az egyenlegem, most -280e Ft-ban. Még mindig jobb, mint ha a tavaszi öngyilkos küldetésem 1M Ft-ot vitt volna el, de azt végül +360e Ft-ban zártam.
Tegnap este olvasgattam a fórumot, és több tucat ember elkeseredett anyázásával szembesültem. Felmerül a kérdés, h akkor mi a megmeredt f@sz értelme van ennek az egésznek?
Van mit visszadnia a daxlinak is.két év alatt,majd 5k. ment.Shortosakat kivéreztetve menetelt.Most a longosok jönnek,mivel el lett hitetve hogy mindig van talpra állás,és csak egy irány létezik.Lényegében még csak most kezdődőtt a buli,s nem itt a vége még.Egy 6k. dax az már jó belépő lehet.
8852. 8910-nél egyértelmű volt, h stop vadászat indul 88xx-re, csak a totál inkompetens személyek nem látták. :)
Én a halálba megyek, de te ne hagyd levadászni a stopodat. :)
nyugodtan írhatod akkor is, jó érdemi véleményeket hallani.
de igen, fenti résbetöltéssel számoltam. Főleg a tökölésnél 8950-nél látszott, hogy ez még nem megy egyben fel sehova.
De 8900 megnézése is benne volt, rendes időben, tegnap csak futiban volt meg. És szerintem még egy 8875 is benne lehet, stoppok levadászására.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?