Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Köszi!
És mégegyszer bocs a multkori beszólásért,én tényleg adok a véleményedre,csak annyira ellenirányban voltam érdekelt,hogy zavart az állandó long várásod. A lényeg,hogy nagy bukót hoztam vissza,kb.150e volt már a 9635-nél nyitott TS40-en 9900-nál,stop nélkül,de onnan sikeresen kibirtam 9475-ig,és plusz 100e-nél fordítottam longba. Remélem végre már nyerni is tudok,nem csak a vesztőt visszahozni...
"...az kéne csak :) dehogy...végül azt kis mínusszal stop elvitte."
Azért 1-2% veszteséget ki lehet ülni. Szerintem túl sokat forgolódsz shortból longba, longból shortba... és veszteséggel zárod.
Törölt felhasználó2014. 09. 26. 11:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 26. 11:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
saxo is küldött valami hasonlót múltkor a CHF devizapárokra.
habár szerintem semmi értelme egy olyan devizapárral kereskedni amelyik heti 10-20 pipes mozgásra képes
Szerintem ez jó lesz! Nagyon atipikus! :)
Én meg tudom, h egy balfék voltam most is. :( Bár a vétel és a stop lejjebb vitele jó döntések voltak, tehát 2:1 a jó döntés javára a rossza döntés ellenében.
az kéne csak :)
dehogy, írtam is, hogy azzal szépen megnéztem csúcsot, aztán visszament nullára, vártam, hogy újra elindul, de nem, és végül azt kis mínusszal stop elvitte.
De az se nagy tőkeáttétel, se fullos pozi nem volt.
A nagy pofon, ahogy te is írtad, az ezt megelőző SP shortom volt.. az tönkrevágta volna évem is, ha tegnap nem hozom vissza
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?