Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nekem a tőke 1%-ával buy-limit 1.lépcső beélesítve 9397-nél... már a mikulás-rallira spekizve... szükség esetén további 1-1%-al napos fibók körül (9280 ill. 9136) bővíthető. (összkockázat ekkor:3%). TP: 10270, SL: dinamikától függően valahol 9033 körül.
Nem túl jó rá az R/R, de a chart értékelése alapján meglepetést sejtek, így bele kell vágni.
Meglepetést arra értem, hogy lehet, h. még az első csomagot sem fogom tudni megnyitni, mert már előtte megindul felfelé...
DAX short megnyitva 9485-nél. Beeshet ez minden visszamászás nélkül is akár.
Nagyon szűk stop, már 9510 körülre, hátha mégis visszamegy 9550 fölé még délelőtt, akkor ott újranyitnám inkább.
Ez a 3. hullám lefelé 989x es csúcs óta, az 3. hullám nem lehet rövidebb mint az első, így 370 pontos esés borítékolható. Ami min 9350re hozza le és az nem biztos,hogy a vége. (D1-en)
na jó, ez most jól jött :)
és meg is úsztam, végülis csúnyán elmehetett volna az egész évem certi esélye, ha ez se jött volna be.
gondololtam, hogy megpróbálok esetleg újra csak csárt alapján tippelni, hátha bejön, de valójában már megnéztem három hozzászólást.
amúgy szerintem is eshet még, akkora erővel indult el és vitt át mindent.
szerintem délelőtt azért DAX visszamászhat még 9550-ig, az erős szint volt, és nagy a túladottság.
és ugyanúgy SP is, pl. régi 1970ig futi értékben.
De utána még folytatódhat az esés, szvsz. talán már holnap délután-este, és talán még jövő héten is, szép lépésekben, talán már nem zuhanva.
Ha tényleg emelkedik kicsit délelőtt, akkor lehet, hogy bármi lefordulás jelre megfontolnám, hogy nyissak újra shortot - ezen gondolkozok.
és meg is úsztam, végülis csúnyán elmehetett volna az egész évem certi esélye, ha ez se jött volna be.
gondololtam, hogy megpróbálok esetleg újra csak csárt alapján tippelni, hátha bejön, de valójában már megnéztem három hozzászólást.
szerintem délelőtt azért DAX visszamászhat még 9550-ig, az erős szint volt, és nagy a túladottság.
De utána még folytatódhat az esés, szvsz. talán már holnap délután-este, és talán még jövő héten is, szép lépésekben, talán már nem zuhanva.
Ha tényleg emelkedik kicsit délelőtt, akkor lehet, hogy bármi lefordulás jelre megfontolnám, hogy nyissak újra shortot - ezen gondolkozok.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?