Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A dühítő, hogy a jó ideje őrzött, és reménytelennek tűnő shortokat pár Euró mínusszal zárom, mert ilyenkor pikk-pakk kiüti a behúzott SL-t... Persze örülünk, hogy nem mínusz 300, de akkor is. :)
... nekem is van két long pozícióm 9800 körül. Ráparáztam, hogy meglódul, és nem vagyok lefedve. Várunk. :) Ugyanígy voltam a shortokkal is, és lásd visszajött érte. :)
Igen, sajnos régóta (9820) longolok folyamatosan, ahelyett, hogy leültem volna a fenekemre a múltheti nyereséggel. Racionálisan akkor lesz longos a piac, ha átmegy a 9700-on + amcsi oldalról is jön az erősítés.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?