Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem azért annyira még nem járunk, csak augustusi emelkedő bukott el, de a 2011-es még simán áll.
Azt nem mondom, hogy adig nem mehetünk el, de az még arrébb van, akkor majd újragondolnám.
Az órás rsi-k emelkedést várnak, de a naposakba simán benne az esés folytatása -akár a hosszabb távú csatornákig is.
Az armageddont hagyjuk azutánra (TUDOM, nem te mondtad)
remélem igazad lesz.
kevés DAX longom elvitte stop 9690-nél.
viszont SP longom stopját kivettem tegnap este, mert futikban nem bíztam, hogy nem mennek még picit lejjebb. Mentek is, ahogy látom.
Imént vettem még SP longot korábbi pakkhoz, 1981-es futi értéknél.
De stoppot behúzom most szűkre, mert szerintem ha futiban átviszi 1980-at, akkor köv. támasz a múltkori 1965 lehet.
Ja. Szokás szerint lassú vagyok, még tegnap kellett volna beijednem. Korábban általában az történt, ha egyszer x irányba kistoppoltak és újravettem a cuccot, akkor a következő stopot is átvitte - gondoltam irányt váltok és beállok a pánikolók közé.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?