Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
rsi-nél az a bájos, hogy brutál túlvett/túladott szintről ha van egy kis ellenirányú mozgás egyből kilő mint rakéta, oszt utána már dupla akkorát is mehet az eredeti irányba, már csak megközelíti vagy beállítja a korábbi extrém szinteket. :)
Tegnap amit linkeltem elemzés, pont ezt mondta, hogy
A) ha megállt volna kicsit magasabban tegnap (vagy ahogy kinéz ma majd nyitásra) SP, akkor lehetett volna 2. visszahúzás és utána fel. De
B) ha lejjebb zár, akkor valószínűbb, hogy szó sincs újra felfeléről, és akkor jön a C, még kb - 3-4%.
"Friss elemzés, ez ugyan NYA-ról szól, de amerikai irányokra adhat kis útmutatást: link "
stoppom amúgy nemrég elvitte SP longom. Elég keményen rajtavagyok a szop*rolleren..
egyelőre nem nyitok semmit, mostmár megvárom USA nyitást.
amilyen szar ez az ezüst, lehet h feltalálja a negatív rsi-t
most is sikerült neki visszamászni mínuszba
erősen töröm a fejem, h kivágom a francba, csak nem tudom, h ez a gyengeség az aranyhoz képest annak a jele, h alulértékelt, felpattanás várható, tartani kell, vagy annak, h ennyire nem tud menni, és dobjam a francba
na és?
tetves ezüst még 3%-ot esett 16-os órás RSI-vel :DD
valszeg du lesz valami visszateszt, hogy amcsik ne nyissanak nagyon nagy mínuszban, de utána én részemről túl nagy happyre nem számítok egy behalt kitörés után.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?