Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A minap néztem a Spektrumon egy doku filmet az Apple-ről és Steve Jobs munkásságáról. Jobs és egy társa ketten alapították a céget, Jobs volt az üzleti modell atyja, a kollégája (akinek a nevét se tudjuk) volt a "tudományos munkatárs", egy nagyon felkészült informatikai mérnök. Jobs azt mondta róla egy interjúban: "Ő az a típusú ember, aki mindent tud a nőkről, de sose volt még neki egy se." Na, az vagy te. :D
naposon nézve se a dax, se az sp nem akar igazából esni.
csordogálnak lefelé, de nincs momentum az esésben, s valamilyen úton-módon mindig visszaveszik.
tele van naposon alsó kanóccal mindegyik, és bár az utóbbi napok majd mindegyike piros, mindegyik piros gyertya elég kistestű.
mintha inkább felfelé szeretnének ezek menni ezután a tökölődős csordogálás után - ez persze bármikor változhat.
Egyértelműnek gondolom, h most melyik trendvonalra gondoltam. Nem az elsődleges trendre, amit 3600-ról indítunk és 7000-re mutat. Szóval nem kell a rizsa. :)
tök jó, csak hallod-e, én ezt nem értem.. mik ezek a titkos jelek, hogy M1 meg M30? (egy link is elég, ha nincs kedved leírni, de tényleg megköszönném)
Ha a belépési idősík M1 = trendirány idősíkja M30
Ha a belépési idősík M5 = trendirány idősíkja H1
Ha a belépési idősík M15 = trendirány idősíkja H4
Ha a belépési idősík H1 = trendirány idősíkja D1
Ha a belépési idősík H4 = trendirány idősíkja D1
Ha a belépési idősík D1 = trendirány idősíkja W1
Szerintem ez egy kicsit csalós, nem látszik, h mihez igazította a trendcsati alját. Tény, h 640 környékén volt vmi támasz tegnap is, ma is. De DAX szépen iparkodik fölfelé, zárásra ebből még akármi is lehet. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?