Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Bef. alapban spekulál, napi zárón értékelik, shortolni nem tud, Pomperjt olvas. Az eredmény: 7000 EUR/hó!, de a legrosszabb hónapokban is meg van az 1-2 ezer EUR. Ez most a legújabb torzszülöttünk. :)
gondolom azoktól kérdezed akik hozzák a 2 számjegyű pluszokat havonta, hetente, naponta, vagy akár másodpercenként. de ilyen egyszerű kérdésre nem képesek válaszolni :)
ja, fél óra múlva nyit usa, jócskán alatt a tegnapi zárónak, lehet nem hagyják, addig jó lehet. Én 35-ön kapkodtam el az előbb. A stophoz viszont...
Miért oda? Nekem 9595ön van "támaszkám"
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?