Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
daxnak 9600-nál utóbbi csúcs támasza, 9610 körül meg a jelenlegi emelkedő trendcsatorna fogta, várható volt, hogy nem töri le elsőre úgy, hogy a mostani esés csak technikai jellegű.
sp meg egy naposon is jelentős támasz-sávról pattan 85-nél.
természetesen nincs kizárva, h letöri, de azért erről egy visszateszt többé-kevésbé várható volt.
eléggé megszívja, mert ahol ott egy mínusz, ott a többiek reflexből rányomnak egy pluszt, és simán +2 +3 jön ki a végére :)
mellesleg kreatív gyerek lehet, aki ebben éli ki magát :)
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 11:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
én naposon nézem rendszerint, de megnéztem hetesen is - ahol írtad, és ott sem láttam másnak.
a legutóbbi fel 4/B-ben én az 5.hullámot érzem rövidnek ezzel a tegnapi eséssel. Félúton elakadt az 1.618 és a 2.618 között. Persze ha nem kötelező neki elmenni a 2.168 ig és úgy is élő, jó az imulzus, akkor nem szóltam, csak vártam.
Köszi a csúcsot, majd otthon megnézem, most melúózok, megyek is mert várnak rám.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?