Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Akkor soha nem lesz esés, mindenki adósodik el ezerrel megint. Ha kivonják a zsetont a rendszerből akkor azzal a 2008-as válságot idézik elő újra. Minél nagyobb az adóssághegy, annál több zseton kell a rendszerbe.
Valószínűleg napos charton kereskednek. Azon tényleg nincsen nyoma semmiféle összeomlásnak, korrekciónak. link
Persze lehet, hogy a hétvégén kitör a világháború és fordul az egész.
az.
amúgy most megint nyitnék (vagy bárcsak most nyihatnék), de már beragadtam.
szépen végigültem most másfél nap longot shortban, jó nagy sz.rban zártam ezt a hetet.
de mostmár kiülöm, rohadjon meg.
Ezt nem hiszem el! Honnan a pics@ból jósolnak mindig szinte pontosan a Wall Streeten? Ma délután többször kapcsolták az amerikai tőzsdét az egyik amcsi gazdasági TV-n. Bróker csávókám röhögve mondta, hogy all in van az SP-ben mert történelmi csúcs közelében fog ma zárni. A múltkor azt jósolták meg, hogy 2000 fölött lesz még nyár vége előtt. Honnan a k.va anyjukból tudnak ilyeneket? Féltem megjátszani, de ezek tudták. Azt is mondták, hogy ez az eddigi leghosszabb rali lesz a történelemben.
én is utánaszámoltam kétszer... csak szórakozásképpen. Nálam 40.000x5¹² = 9billió 765milliárd 625millió (Ft). Viszont a szorzás közben a te számod is megjelent, csak nem az 5 tizenkettedik, hanem a tizenegyedik hatványa után.
Ne legyünk szőrösszívűek és ne vegyük a 9billiós számot, hanem használjuk a te számodat, azaz 1billió 953milliárd 125millió Ft-ot. Ennyi volna az az összeg, melyet 40.000Ft-ról indulva egy év alatt lapátol össze, már amennyiben havonta mindig megötszörözi az előző hónap profitösszegét.
OK, közben vannak kiadásai, lecsippant belőle néhanapján... de mennyit? Vegyen ki mondjuk 11 hónap alatt összesen másfél BILLIÓ forintot, mert drága az élet. Ha így tesz, akkor is marad neki 453milliárd 125 millió Ft-ja... és mint említettem, ez kb. egy nagyságrenddel kisebb szám annál, amit kridácska bevallott nekünk.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?