Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
...hogy ezt miért nekem címezted? Nem t'om. Míg Galagát várom, majd gondolkodom rajta.
Ha tényleg elmégy közülünk, akkor neked sok sikert kívánok, és ha a nyereményből pedig sok rolls-royce-ra is futja majd, akkor a sofőrnek meséld el, hogy nálunk is jártál, hogy te is egyszerű lélek vagy, csak te valamit jobban csinálsz mint a többség.
eeegen szóval magyarul a kérdés , hogy a figura olyan gyagya , hogy elhiszi amit irkál vagy esetleg leakar húzni némi mannával egy két verebet , mint erre volt példa itt is egy régi "sztárelemző" személyében....
sztem nem ilyen rossz csonti krida cica.. csak natúr hülyíti a népet és rohadtul visítva röhög, hogy sokan rákattantak....
Oké, bocsánat hogy szóba elegyedtem veletek. Remélem másokkal nem így fogtok bánni. Nem csodálom hogy páran elmentek innemn, és sikeres kereskedővé váltak, s máshol osztják meg tapasztalataikat. Bye!
Törölt felhasználó2014. 09. 05. 20:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kiszámoltam, 40k-t havonta ötszöröz egy éven át, azaz 5 a 12-diken szerez az = 1 953 125 000 000. Szerintem hihető, csak azt nem értem, hogy ilyen jövedelem mellett mért akar ügyfelekkel bajlódni. Talán mert segíteni akar.
ez a kedvencem: "azt viszik a legtöbben". egyébként nem saját. egyszer csináltunk és 1,5l-es flakonokban tároltuk, mert nem volt más. 50 flakon, ebből 47-et kiöntöttünk mert rossz is volt. ehhez sem értettünk:)
saját? elmentem a helyi bótba sikerült beleválasztanom egy vörös zweigeltbe,a kiscsaj azt mondta,hogy azt viszik,lehet meg kellett volna kérdeznem,hogy azért mert olcsó vagy mert finom.:D
ja, mindenkit elzavarnak!
Szegény Galaga is hol végezte! A Dunának ment, az kivitte az óceánra, ott tutajon sodródott amíg egy cápa fel nem falta valahogy. Nem maradt meg erekjének csak a "short"-ja.
Miért van szükséged ügyfelekre? Egyszerűen beteszel 40K-t, egy hónap múlva 5X40K=200K, 2. hóban 5X200k=1M, aztán 5M, majd 25M, és így tovább az év végére pontosan 1 953 125 000 000 FT-od lesz és nem kell bajlódni az ügyfelekkel. Hát nem egyszerűbb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?