Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a 9400 se bírta ma megtartani. Ha Draghi mond valamit európai QE-ről, akkor talán-talán megnézheti 9450-9500-at hét elején majd, de onnan majd le, szerintem.
SP már nem mehet messzire, és ha az esni kezd, dax követni fogja.
Az a kataflánra és a morfiumra elfogyasztott félvödör vodka (ld #132859) eléggé megnehezíti ezt a kijózanodási folyamatot... Mindenesetre ha kilábalnak a buliból, én olyan 9600-9700 környékére besaccolok egy kis tetőcskét.
Short squeeze/dupla szivatás. Először lenyomták a hülye kamionos hírrel, hogy a longosok kistoppolódjanak (ISMÉT az mentett meg a veszteségtől, hogy nem tettem be stopot) aztán indul a rally.
Ha tényleg emiatt a pár kamionocska miatt rezeltek be, akkor gyors felpattanást és zöldet várok amcsi nyitásra... Csak hogy jól beszivassák mind a long mind a short oldalt...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?