Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hazudnék, ha érteném mire nyitunk ilyen magasan, de 10kor kiderül visszamegy-e 9400 alá vagy marad fent.
Törölt felhasználó2014. 08. 25. 08:29
daxnak hetesen 470 körül van az első ellenállása,ha a héten fölé tudna nem csak menni hanem zárni is akkor akár újra 10 000 környékére juthatna szeptemberben.
mivel napos gyertya fölött kezdett így 600 körül van a következő szintje,ezt a szintet szerintem csak akkor érheti el ha nagyon pozitív lesz az ukrán-orosz elnöki találkozó a héten."diplomácia szintjén elképzelhető,gyakorlatban viszont szinte kizárt,hogy bármi változás legyen"
a 8 órás szintje 500 körül van azt az amerikai kereskedési időben szerintem elérheti,sp500 meg a 2004-2005 környékét.
Amekkora réssel kezdi a hetet az EURUSD, gyanítom, nagyon fel lesz itt rúgva a bili. Kérdés, jelelneg kinek jó a gyenge eur/erős $? A németeknek jó kéne h legyen, az amcsiknak meg rossz, de olyat mostanában nemigen láttunk, h DAX fel SP le...
Osztják ám az észt itthonról is: link Vajon miért nem az általában elsőre tapasztalt veszteségekkel/gyors kistoppolódással reklámozzák a tőkeáttétes termékeket?
a héten valószínűleg meglesz a hetes nyitó gyertya,így valószínű,hogy lesz új csúcs a jövő héten ,így a jövő hétre inkább kis vissza tesztet várnék 80-ig majd új csúcs,vagy hét elején egyből új csúcs,amiből vissza esik max 80-90-ig.
a piros számozást ne nagyon nézzétek - mert igazából, nem nagyon tudom beszámozni, csak egy a lehetséges variációk közül...
a lényeg, hogy ha B hullám ma véget ért, és nem megy új csúcsra - amit sajnos nem lehet kizárni - akkor a jövő héten elindul az esés...
Jó hétvégét...
Törölt felhasználó2014. 08. 22. 19:06
sp-nek 2000-es a célára amig nincs meg addig marad a long,80 alá a hetes gyertya miatt egyébként sem zárhatna,ha 2000-et 1-2 héten belül elakarja érni.
jövő héten 1980-2000-es sávon belül várnám sp500-at 1990 környéki zárással,ha bejönne akkor szeptemberben jöhetne végre a nagyobb esés.
dax ha naposon 400 főlé tudna zárni a jövő héten akkor mehet feljebb de ha nem akkor marad a 200-400-as sávozás.
az oroszok,meg ha háborúzni akarnak akkor szerintem szeptember-októberben el is kezdik,kivétel ha a szakadárok jól állnak.
így hosszabb távon továbbra is inkább esést várok mint emelkedést.
sp-nek 2000-es a célára amig nincs meg addig marad a long,80 alá a hetes gyertya miatt egyébként sem zárhatna,ha 2000-et 1-2 héten belül elakarja érni.
jövő héten 1980-2000-es sávon belül várnám sp500-at 1990 környéki zárással,ha bejönne akkor szeptemberben jöhetne végre a nagyobb esés.
dax ha naposon 400 főlé tudna zárni a jövő héten akkor mehet feljebb de ha nem akkor marad a 200-400-as sávozás.
az oroszok,meg ha háborúzni akarnak akkor szerintem szeptember-októberben el is kezdik,kivétel ha a szakadárok jól állnak.
jővő héten 1980-2000-es sávon belül várnán sp500-at 1990 környéki zárással,ha bejönne akkor szeptemberben jöhetne végre a nagyobb esés.
dax ha naposon 400 főlé tudna zárni a jővő héten akkor mehet feljebb de ha nem akkor marad a 200-400-as sávozás.
az oroszok,meg ha háborúzni akarnak akkor szerintem szeptember-októberben el is kezdik,kivétel ha a szakadárok jól álnak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?