Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
amcsi piac az oka, húzza magával DAX-ot (napokig nem követte, vagy csak lassabban, beszéltük is itt, valszeg az orosz helyzet miatt nem mertek menni vele - most behozza).
én azt nem értem, hogy most történnek a legdurvább, brutálisabb, véresebb, hihetetlenebb dolgok az orosz ukrán konfliktusban, és emelkedünk.
ezeknél kisebb dolgokra esett már akkorát, hogy ihaj.
Törölt felhasználó2014. 08. 26. 17:19
a hetes macd a ma esti záróban vagy holnap délelőtt már újra pluszba válthat... már ha nem öntik be addig.
Ha tényleg pluszba vált és valóban megindulna felfelé, az ritka trükkös átverés volna... Hetesen utolsó pillanatban hárítani azért nem semmi mutatvány.
Hát én bevallom őszintén, az 550-es le kör után 525-ön beálltam longba (ahogy írtam is du.), majd zárás előtt 20 perccel 563-on bővítettem. Gondoltam ekkora hülyeséget már úgy sem tűr büntetlenül a piac, miután 355-ön dobtam a longjaimat a múlt héten. Erre tessék! Én nem tudom mi folyik itt, de úgy tűnik nincs az a hülye, akit longban megbüntetnének. :)
Minél később durran ki, annál nagyobbat pukkan majd :)
Mondjuk usának a gazdasága alapján volt is mire emelkednie, csak a mértéket lőtték egy icipicit túl...
Mostanra már sikeresen beidomították a népet arra, hogy gyakorlatilag arra menjen, amerre a jegybankok terelni akarják őket - kérdés, meddig működik ez.
Zsiday - mióta olvasom, első alkalommal - most nagy marhaságot írt. Még hogy a QE nem hat a tőzsdére, nem a francot.
Lehet, hogy a Távol-Keleten nem, de az hótziher, hogy Nyugaton (Usa, Eu) ha a nép csak meghallja, hogy rebesgetik valahol, hogy QE, máris hanyatt-homlok rohan rátenyerelni a buy gombra, lásd dax 250 pont emelkedése Jackson Hole óta.
Gyanítom, nem a német cégek profitkilátásai javultak ekkorát 2 nap alatt. :DDD
Mondjuk usának a gazdasága alapján volt is mire emelkednie, csak a mértéket lőtték egy icipicit túl...
Mostanra már sikeresen beidomították a népet arra, hogy gyakorlatilag arra menjen, amerre a jegybankok terelni akarják őket - kérdés, meddig működik ez.
Zsiday - mióta olvasom, első alkalommal - most nagy marhaságot írt. Még hogy a QE nem hat a tőzsdére, nem a francot.
Lehet, hogy a Távol-Keleten nem, de az hótziher, hogy Nyugaton (Usa, Eu) ha a nép csak meghallja, hogy rebesgetik valahol, hogy QE, máris hanyatt-homlok rohan rátenyerelni a buy gombra, lásd dax 250 pont emelkedése Jackson Hole óta.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?