Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Most cinizmus nélkül:
Ha kb.9500/700-ig bírod marginnal és idegekkel, akkor most már szerintem maradj shortban. (Sőt, sp-t egy dupla csúcs is megfoghatja 1990-nél, ami most van. Bár ez nem valószínű.) Én is csináltam már ilyet - már mindenki temetett, én magam is - aztán életem legjövedelmezőbb trédje lett belőle. Ha MACD naposon vételi jelzést ad, akkor jön el a short time. A felszúrásoknál ne hagyd magad kirázni! Kapcsold ki a gépet és foglalkozz mással! Tedd fel a kezed és bízz magadban! Ne hagyd magad elbizonytalanítani! Nálam ezt jelenti a piaccal szembeni alázat.
Törölt felhasználó2014. 08. 21. 10:39
esetleg 400-ig elmegy ma ha sp500 elmegy 91-93-ig.de ha275 alá zár 30 percesen akkor jön a zuhi.
Úgy tűnik, hogy az emberi ostobaság megint győzelmet arat a józan ész felett! Mi hülyék jöttünk, előre látunk mindent, és győzni fogunk! Éljenek e Hülyék!!! :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?