Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én még nem merek beszállni most. SP szerintem nyitás után lefelé kezd, és az még lejjebb nyomja majd DAX-ot. akár 9050 környékére is. mostmár kivárom usa irányt, és majd fél 5 körül talán belépek longra dax-ban
jaja, szerintem is le fog csorogni DAX ma oda. tegnap este SP500-at elemezgettem, meg olvastam el sokat róla, és azt várom, hogy SP ma nyitásnál még visszacsorog 1930 körülre (amit eddig futures-ök cáfoltak, nem is mertem még nyitni semmit), és majd (itthoni idő szerint) este indulhat meg újra fel az SP, ha 1930 körülről. És akkro DAX holnap jó kis ugrással kezdhet. Ha így alakul lecsorgás és USA nyitás, akkor zárás előtt, 5 előtt veszek longot dax-ra - addig olcsóbbodhat
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?