Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
köszönöm, ez hasznos info. 23,6-os fibót nem fogom megvárni longban :) ha mégis fordul 9050-ről holnapra, akkor a 4. hullám lehett ez a mai 9050. És akkor ötödiket pár napon belül 9300 körülre várnám. És az akkor megerősítené, hogy bika lesz még egy jó ideig
A Dax kedveli a 76.4 ill. 23.6% fibókat ellenállásként és támaszként is (a kiterjesztési irány értelmezésétől függően ezek lehetnek ugyanazok a szintek is).
A 10k fölötti csúcs és a 8902 közé behúzott nagy kék fibónál nem sikerült egy lendületből áttörnie a 76.40% fölé 9172.8 fölött. A köztes korrekció kis sárga fibójánál egyelőre az 50% állította meg az esést. A 9012 vagy a 8972 még beleférhet lefelé, az alatt már csak a dupla alj foghatná meg 8902-8920 között.
Sajnos, ahogy írtam még nem nyereséges. link
Persze, lehet, hogy az is elég lenne, ha betartanám ezt az 5 pontot, és csak jelentős szinten lépnék be, nem lőnék mindenre.
Valamikor azért jó lenne látni a te indikátoros belépődet is.
értem, akkor ez egy stratégia... ami már önmagában is jó dolog ha van. Ha nálad működik és hosszabb távon is profitos vagy vele, akkor meg kell maradni emellett. Kismillió kereskedési stratégia létezik, nincs olyan, hogy valamelyik jobb mint a másik, minden az alkalmazó személyén múlik.
Livermore-nak pld. annyi is elegendő volt, hogy láthatta az árfolyam változását az árszalagon... Darvas pedig több napos késésekkel adott be pozikat, mert addigra jutott csak hozzá a WSJ-hez.
Mutathatnál egyet. Én soha nem használtam ezeket az indikátorokat, a fibót leszámítva. Pont arra törekedtem, hogy csak a gyertyákat lássam. Ilyen spike belépőket keresek. link Lehet, hogy megszívom, mert nem vártam meg a gyertyazárást.
Köszi! Akkor te nem kapkodod el és megvárod a minden feltételnek megfelelő belépőt.
Mutatnál egy ilyen Indik macd/rsi/cci/stoch, Fibo, Heikin Ashi belépőt.
Én ma trendvonal törés ellenére úgy láttam, hogy folytatódik az emelkedés, de utána fordult. link Még M5 Supertrenddel is bent tudtam volna maradni. link
daxnak 9050 nél van a 8 órás támasz,ha alá zárna 8 óráson akkor várhatóan folytatódik az esés,sp500 nál ez 1920 környékén van,ha kb ezeknél a szinteknél lesz long irányú órás gyertya kombináció az újabb csúcsot jelenthet
Köszi! Akkor te nem kapkodod el és megvárod a minden feltételnek megfelelő belépőt.
Mutatnál egy ilyen Indik macd/rsi/cci/stoch, Fibo, Heikin Ashi belépőt.
Én ma trendovnal törés ellenére úgy láttam, hogy folytatódik az emelkedés, de utána fordult. link Még M5 Supertrenddel is bent tudtam volna maradni. link
Köszi! Akkor te nem kapkodod el, és megvárod a minden feltételnek megfelelő belépőt. Mutatnál egy ilyen Indik macd/rsi/cci/stoch,Heikin Ashi, Fibó belépőt?
Én ma a trendvonaltörés ellenére úgy láttam, hogy mégis folytatódik az emelkedés, de utána fordult. link Most meg elkezdett emelkednii. Kár, hogy a gép előtt voltam. M5 Supertrenddel is bent tudtam volna maradni. link
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?