Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ellenállás volt a 100,98 és most ez is ,de nem tudom.Minden az mellett szólna hogy emelkedjen napok óta ,de semmi,ahogy az egyik cikkben írták zuhan ,mint a nyeletlen balta . Várok még,aztán meglátjuk,most már mindegy .
van egy rakás olaj certi, de mind drága, mint a bűn, 35 ft-os spreadekkel. az már brokiköltséggel együtt kb 25 pip elmozdulás után van csak nullában...
toll a fülükbe, az ilyenekkel kereskedjen az erste.
a tl45-ben épp az volt a jó, h az olaj minden rezdülését le lehetett vele kereskedni, bármit, amit CFD-vel lehetett volna, ezzel is.
kisf***szomat indítom, nem az sp longot :DDDD
elég volt a tegnapi, istennek hála, h volt annyi eszem, h kivágtam zárás előtt, ma már akkora bukta lenne rajta h még....
vettem egy rakat (79 db) olaj tl45 certit. ha kiütik 97.01-en, vesztek pár ezrest, ha viszont nem, királyság lesz.
40 db 695-ért, 37 db 625-ért. 666 fölött tokkal-vonóval nullában van.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?