Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
teljesen jogos.. mondjuk nekem 9500-ról van egy, meg innen, de teljes ballépésnek látom.. TA szerint kellene pattannia, legalább pár száz pontot, de a nagyok szerik szívatni a TA-t és zónák alá és fölé ütni, juszt is... meg amúgy is győz a pánik..
Törölt felhasználó2014. 08. 01. 10:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
csak nehogy megnyúlt 3-assal legyen dolgunk... mert akkor ez 310, csak apró megálló lesz...
Szokott? Hát nem tudom.
Én folyamatosan short -ot látok, nem értem aki longokat nyitogat. Pontosabban értem, de aki például 9700 -tól nyitogatja egyre lejjebbről a longokat, Ő például most úgy érzi, hogy ez jó döntés? Szerintem most amíg nincs egyértelmű jele a fordulásnak, csak a short setup -ok jók.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?