Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A remény hal meg utoljára. Remélem hogy nem szúr le és nem leszek akkor tanúja az igazadnak :-) Jó lenne valami esemény a hétvégén ,hogy hétfőn ismét minden zöldben ragyogjon .
eladni mindig az aktuális árfolyamon tudsz. de hogy a certi él e még azután, h elérték a kiütési árát, csak épp zárva volt a bét... nem tudom, de szerintem nem, az erste nem hagyna ki egy ilyen lehetőséget.
Szerintem nem ,hiszen ha más certire is beállítok eladást és a kereskedési időben nem teljesül de utána elérné,majd ismét nyitáskor nem ,akkor sem adódik el .Legalábbis szerintem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?