Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Akkor viszont előjön az, hogy szabályos kereskedéssel ötszörözgetsz, amiben én speciel nem hiszek. (Demón igen, én is sok mindent csináltam már demón, csak az sajna nem profitos.)
Elhiszem, h lehet ötszörözni, azt is elhiszem, hogy néha még szabályos kereskedés mellett is, de hogy ezt valaki időről időre, rendszeresen hozni tudja, azt nem.
Meggyőzhető vagyok, de légyszi konkrétan írd le, mit kötsz, hol, mennyivel. stop van e, nincs e, stb stb.
A bukóm ott van a mai napig, pl 10.000es vételi dax, de lusta vagyok zárni, a demon -1.100.000-re is fordult, dehát kit érdekel, attól még folyamatosan nőtt a tőkém.
Valóban van ez a módszer, h "mindkét irányban kötök", és "bármi van, az jó". Többen is próbálkoznak már vele, de ilyen szépen és egyszerűen, mint Krida, még soha senki sem mutatta be.
Én szívesen begyakorlok egy ilyen módszert, ha elmeséled a paramétereit.
Most, 9780-as dax és 1984-es sp mellett mit nyissak, és mennyit, hogy tuti (de tényleg tuti!!!) csak nyerő legyen belőle?
Ezt az "én csak nyerek"-et 2 módon tudom elképzelni:
1, végtelen a számlád, de akkor vagy milliárdos vagy, vagy bef alapot vezetsz, stb stb. Én sajnos egyiket sem, szóval ez nekem nem járható.
2, Csak nyerőket realizálsz - ezzel meg az a gond, hogy a bukók attól még kőkeményen ott vannak, h nem realizálod őket.
Aki 2007-ben, 10K fölött vett otp-t, és még mindig tartja, az is elmondhatja, hogy nem vesztett az üzleten, hisz nem adta el a részvényét.
A gond ezzel csak az, hogy (még ha a pozi finanszírozása nem is okoz neked gondot) előfordulhat, h az árfolyam évekig, évtizedekig, vagy akár soha többet nem jár majd azon a szinten, ahol te megnyitottál egy pozit.
az emilem bárkinek megadom, dumálni nem kerül semmibe.
cepterfazékra meg senki nem vesz rá, se tuti tőzsdei módszerrel, se aranytojást tojó tyúkkal. :D
innentől fogva nem nagyon van csali, amire ráharaphatnék. :)
Ha szerencse alapon játszunk, miért kéne két hét?
Full tőkeáttéttel beállok egy irányba, és imádkozom. Lehet, h ötszörözök egy óra alatt is... Bár esélyesebb, h mindenem elszáll.
Csak ugye ennek nem sok köze van a megfontolt tőzsdézéshez, ahol védjük a tőkét.
Ez simán rulett, felteszek egy táska pénzt a pirosra, és imádkozom, hátha bejön.
Full tőkeáttéttel beállok egy irányba, és imádkozom. Lehet, h ötszörözök egy óra alatt is... Bár esélyesebb, h mindenem elszáll.
Csak ugye ennek nem sok köze van a megfontolt tőzsdézéshez, ahol védjük a tőkét.
Ez simán rulett, felteszek egy táska pénzt a pirosra, és imádkozom, hátha bejön.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?