Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Akkor rakd le azt a pipát és a probléma megoldódik :)
Amúgy együtt érzek. Nem tudom mostanában mi lehet a jó megoldás. (A váráson kívül) STOP nélkül veszélyes, azzal meg idegesítő.
Igen, igyekszem a saját stratimat követni. de csak most értem vissza a gép elé, és a jelzésed alapján nyitott pozimat 3 perce csapta ki a rendszer, 256 dollár pluszban.
Azért nagyon jól megérzed a beszállási pontokat, picit félisten vagy. :-)
köszönöm szépen
Tudom, és próbálok a saját stratégiám szerint menni. De akkor is jók a belépési pontjaid. Most értem vissza a gép elé, és 260 dollár pluszban vagyok azzal a pozimmal, amit a jelzésedre nyitottam. Azért csak egy félisten vagy :-)
köszönöm szépen
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?