Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát, ha valakinek a virtuális poziktól is hízik a számlája... :)
az enyém sajnos nem, úgyhogy muszáj vagyok éles pozikkal hizlalni, ha épp sikerül.
az elismerést meg részemről nem az ilyen "ennyit-annyit-amannyit kerestem" váltja ki, (pláne utólag), hanem az, amikor pl lulo kolléga élőben bemondja a longot, és utána megy is fel napokig, pipre pontosan onnan, ahol bemondta.
ennek látom értelmét, a többi meg csak duma.
persze az se rossz, legalább pörög a topik. :DD
a mai fibó körüli "sávozásban" csinos summát lehetett keresni cfd-vel... szerintem itt is lesznek rövidesen akik rövidesen rájönnek, hogy pont így is csinálták... hiszen milyen egyszerű dolog is a sávkereskedés!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?